Nieuws // 18 mei 2018

Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen. Inmiddels is de input uit de diverse overleggen bekeken, besproken, afgewogen, onderzocht en heeft geleid tot een aangepaste versie van de ruimtelijke visie. De aanpassingen omvatten onder andere het verminderen van de woontorens in de parkrand naar één, verlagen van de hoogte daarvan, compensatie van verlies aan parkgroen, parkeren op het dak van het winkelcentrum en het herinrichten van een gedeelte van de Ketelmeerlaan.
Hierbij de link naar deze aangepaste ruimtelijke visie  met toelichting: https://denieuwekopermolen.nl/wp-content/uploads/2018/05/180430_Ruimtelijke-visie-25-april-tekeningtekst.pdf

Deze aangepaste visie zal samen met concept Nota van Uitgangspunten voor de plannen eerst aan het nieuwe college van B&W worden voorgelegd.

In het vorige nieuwsbericht hebben wij de verwachting uitgesproken dat dit wellicht in mei mogelijk zou zijn. Echter zoals u via de lokale media heeft kunnen vernemen zal eerst 23 mei het nieuwe college worden geïnstalleerd. Dit betekent dat het college waarschijnlijk kort na de zomervakantie een besluit kan nemen en dat een nieuwe wijkbijeenkomst in het late najaar van 2018 een meer reële verwachting is.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form