“Fijn dat ik dichtbij
huis een compleet
winkelaanbod kan
vinden.”

 

 

Winkelen

De Kopermolen bestaat inmiddels ruim 40 jaar en dit is hét moment om het winkelcentrum te moderniseren en toekomstbestendig en duurzaam te renoveren.

Dit betekent dat de uitstraling en functionaliteit wordt aangepakt. De zogenaamde ‘zaagtandpassage’ wordt rechtgemaakt om zo alle winkels een mooi front te kunnen geven en de zichtbaarheid en vindbaarheid van de winkels te vergroten. Tegelijkertijd wordt er kritisch gekeken naar het huidige winkelaanbod in combinatie met de huidige en toekomstige doelgroep, de bewoners van de Merenwijk, met het doel om het winkelaanbod te optimaliseren. Er bestaat eveneens een belangrijke voorkeur om het winkelcentrum aan te vullen met dienstverlenende bedrijven en organisaties, onder andere in de sector zorgdiensten.

Tevens is de huisstijl aan een nieuwe jas toe. Deze is recent ontworpen en onthuld en binnenkort zal het interieur en exterieur daar waar nodig, worden voorzien van het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl.

Deze ontwikkelingen dragen bij dat winkelcentrum de Kopermolen het ‘kloppend hart’ van de wijk blijft.

Voortgang vernieuwing winkelcentrum Kopermolen

De interne verbouwing van de passage van Albert Heijn naar Neuteboom, de zogenaamde ‘zaagtandpassage’, gaat vlot. De nieuwe gevellijn van deze passage is al goed te zien Lees meer

Verbouwing passage Kopermolen

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanpassing aan de zogenaamde ‘zaagtandpassage’, de passage van de Albert Heijn naar Neuteboom, in volle gang. De omgevingsvergunning is verleend en alle ondernemers zijn geïnformeerd over de verbouwing van de passage. Lees meer

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form