Nieuws // 09 december 2019

In juli en augustus 2019 heeft Volq onderzoek gedaan naar het draagvlak voor de vorming van een Multifunctioneel Centrum of een Wijklounge in Winkelcentrum De Kopermolen in de
Merenwijk in Leiden.

Het onderzoek bestond uit:
• Interviews van drie belangrijke mogelijke partners uit de wijk: de Bibliotheek Plus C, de Regenboogkerk, en het Gezondheidscentrum.
• Inventarisatie van de wensen/behoeften van inwoners in de Merenwijk. De wensen zijn geïnventariseerd aan de hand van twee eerder uitgevoerde onderzoeken uit 2018 en 2014.
• Een telefonisch onderzoek naar de dagelijkse praktijk en succesfactoren van Multifunctionele Centra aan de hand van een vragenlijst – ‘Do’s and Don’ts’

Dit document start met een samenvatting en een advies over het gehele onderzoek. Daarna vindt u een verslag van de drie verschillende onderdelen. In de bijlagen zijn alle interviews en een uitgebreid onderzoeksverslag te lezen.

Bekijk het rapport

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form