Nieuws // 08 april 2018

Wat is er gebeurd? Vanaf de wijkbijeenkomst in september tot nu, is er verder gewerkt aan de concept ruimtelijke visie. Onderwerp van studie zijn onder andere de hoogbouw in de parkrand, het bouwprogramma en de oplossingen voor het parkeren. Hierover is gesproken met  de gemeente, de  winkeliersvereniging en de wijkvereniging. In november zijn ook de bewoners en eigenaren in het gebied verder geïnformeerd en geraadpleegd.

In december is ook gesproken met de klankbordgroep die de wijkvereniging heeft ingesteld. Wethouder Laudy heeft daar namens de gemeente Leiden gereageerd op een aantal vragen en zorgen van wijkbewoners.

De ontwikkeling van de Kopermolen roept veel op. Daarom hebben Van der Vorm Vastgoed en de gemeente Leiden besloten de ruimtelijke visie eerst voor te leggen aan het nieuwe college van burgemeester en wethouders dat na de verkiezingen gevormd wordt. Dan kan het nieuwe college eerst een besluit nemen over woningbouw in de parkrand. Naar verwachting zal dit in mei of juni zijn. Tot dat moment organiseren we geen nieuwe wijkbijeenkomsten. We hopen na de zomervakantie van 2018 weer een wijkbijeenkomst te kunnen houden over de plannen voor de Kopermolen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form