Nieuws // 21 juli 2018

Het college van burgemeester en wethouders heeft een besluit genomen over het proces rondom de herontwikkeling van de Kopermolen. Na de zomer start de gemeente met een nieuw participatietraject om te komen tot de uitgangspunten voor een beter plan voor de revitalisering van de Kopermolen en omgeving. Daarbij hecht het college aan een zorgvuldig proces waarin de wensen en belangen van betrokkenen breed worden opgehaald. Samen met bewoners, eigenaren en ondernemers wordt toegewerkt naar een Nota van Uitgangspunten die gaat dienen als basis voor de herontwikkeling van de Kopermolen. De gemeente Leiden zal dit proces leiden.
U ontvangt in september meer informatie over de manier waarop de gemeente dit proces inricht en op welke manier u hier een bijdrage aan kunt leveren. Op www.leiden.nl/kopermolen vindt u onder andere het collegebesluit dat over de Kopermolen is genomen en de brief van wethouder Fleur Spijker aan de bewoners van de Kopermolen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form