Nieuws // 24 januari 2019

Ruim 1.700 Merenwijkers dachten in september en oktober mee over het gebied rondom winkelcentrum De Kopermolen: het hart van de Merenwijk. De gemeente heeft alle ideeën en wensen uit de wijk verzameld in een verslag (klik hier). Dat verslag is gebruikt bij het opstellen van het ‘gebiedspaspoort Hart van de Merenwijk’. Dit gebiedspaspoort beschrijft de ambities en de uitgangspunten voor de ontwikkelingen in het gebied rondom De Kopermolen. Daarbij wordt ook bekeken of de ideeën haalbaar zijn en passen binnen het beleid van de gemeente. De eerste versie van het gebiedspaspoort is in december aan de wijk gepresenteerd. U kunt het hier bekijken.

Hoe gaat het verder?

Tot en met 7 januari konden de Merenwijkers reageren op het gebiedspaspoort. Nadat de gemeente alle reacties heeft verzameld en beantwoord, wordt het gebiedspaspoort nog een keer aangepast. Daarna wordt het gebiedspaspoort via het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad aangeboden. De gemeenteraad moet dit stuk dan goedkeuren. Alle (bouw)plannen in het gebied rondom de Kopermolen moeten daarna aan dit gebiedspaspoort voldoen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form