Nieuws // 03 december 2018
 

Ruim 1.700 Merenwijkers dachten in september en oktober mee over het gebied rondom winkelcentrum De Kopermolen: het hart van de Merenwijk. Ze kwamen naar een inloopbijeenkomst, vulden een enquête in of werden op straat geïnterviewd. Ook de Wijkvereniging Merenwijk deed mee: zes werkgroepen brachten begin november advies uit aan de gemeente.

In december eerste versie gebiedspaspoort
De gemeente heeft alle ideeën en wensen van de Merenwijkers nu verzameld. Zij werkt op dit moment aan een eerste versie van het gebiedspaspoort. Dit gebiedspaspoort beschrijft de ambities en uitgangspunten voor de ontwikkelingen in het hart van de wijk. Daarbij wordt ook bekeken of de ideeën haalbaar zijn en passen binnen het beleid van de gemeente.
In december 2018 presenteert de gemeente de eerste versie van het gebiedspaspoort aan de wijk. Merenwijkers worden dan opnieuw uitgenodigd om hierop te reageren. De gemeenteraad moet het gebiedspaspoort uiteindelijk goedkeuren. Alle (bouw)plannen moeten daarna aan het gebiedspaspoort voldoen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form