Nieuws // 02 oktober 2018

Het gebied bij winkelcentrum De Kopermolen is verouderd en geen aantrekkelijk hart van de Merenwijk. De gemeente Leiden en de eigenaar van het winkelcentrum willen daarom bekijken hoe ze het gebied nieuw leven in kunnen blazen. Eerdere plannen, die in de wijk voor onrust zorgden, zijn aan de kant gelegd. Samen met Merenwijkers wordt nu een beter plan gemaakt.

De komende maanden werkt de gemeente Leiden met bewoners, eigenaren en ondernemers uit de wijk aan een ‘gebiedspaspoort’. In dit gebiedspaspoort beschrijven we de visie en spelregels voor het hart van de Merenwijk. De gemeenteraad moet dit gebiedspaspoort uiteindelijk goedkeuren. Alle (bouw)plannen moeten daarna aan dit gebiedspaspoort voldoen.

Uw mening is daarbij heel belangrijk! Wilt u meedenken? Kijk op www.leiden.nl/kopermolen en bekijk op welke manier u uw mening kunt geven en hoe u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over de herontwikkeling van De Nieuwe Kopermolen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bedankt voor uw bericht

We nemen spoedig contact met u op.

Back to form